POLÍTICA DE PRIVACITAT

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades personals que ens faciliti a través d’aquesta pàgina web quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de STOP CONTAMINACIÓ BCN per tal de poder prestar els serveis sol·licitats, així com per mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics i de forma periòdica, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa i els seus serveis.

STOP CONTAMINACIÓ BCN ofereix als Usuaris de la seva Plataforma comunicacions comercials per mitjans electrònics, en compliment del que disposa l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (en endavant, «LSSI»). Mitjançant l’acceptació d’aquesta clàusula de Privacitat i comunicacions comercials l’usuari autoritza expressament a STOP CONTAMINACIÓ BCN a remetre-li comunicacions comercials, promocionals o publicitàries per correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Si Vostè no desitja rebre aquestes comunicacions comercials, publicitàries o promocionals, sigui quin sigui el canal utilitzat a aquest efecte, pot comunicar gratuïtament la seva decisió a través dels mitjans anteriorment indicats per exercir els seus drets. la seva acceptació perquè es remeti informació comercial té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, d’acord amb el que disposen ne l’article 22.2 de la LSSI.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a info@stopcontaminaciobcn.org o bé mitjançant escrit dirigit a STOP CONTAMINACIÓ BCN, Passeig de Gràcia, 120, 3-1 – 08008 – Barcelona.